Om Oss

Om oss

Blekinge Exotiska Värld är ett tropikhus i Karlshamn som drivs och ägs av familjen Karlsson. Sedan 1 September 2017. Tillsammans med vår personal erbjuder vi en spännande upplevelse och en stund tillsammans med både skandinaviska och exotiska djur.


Vi är ett tropikhus med  1200m² visningsyta indelat i 8 olika avdelningar. Med djur från hela världen. Förutom allt du hittar hos oss i tropikariet,  arbetar ständigt runt om i  världen med olika bevarande bevarandearbete/ projekt. Med utrotningshotade djurarter, samtidigt som vi förmedlar kunskap och föreläsningar inom människans och djurens samspel och vilken påverkan vi människor har i djurens naturliga miljöer.


Vi är även ett projekt genom Region Blekinge och Länsstyrelsen Blekinge som är två av våra största finansiärer som gjort detta möjligt. Men även tillsammans

med Sparbankens näringslivsstiftelse i Karlshamn.


Sedan 2018-09-03 arbetar vi även enligt ramavtal med Länsstyrelsen Blekinge när det gäller utsatta och misskötta djur i Blekinge, Kronoberg, Kalmar & Södra Skåne. för att hjälpa djuren i nöd att få en bättre tillvaro.


Vill du veta mer så tveka inte att kontakta oss!!


ANSVARIGA & LEDNING

Blekinge

Exotiska Värld


Strömmavägen 28

374 32 Karlshamn

(Sverige)

Kontakt & Media

Telefon: +46 (0)70 82 62 085

E-Post: info@exotiskvarld.se

Facebook: Besök vår Facebook

Instagram: Besök vår Instagram

Entré & Priser


  • Barn 3-18 år: 75Kr
  • Student & Senior >65 år: 85kr
  • Vuxen 18-65 år: 95Kr

Blekinge Exotiska Värld Ek. För © Copyright. All Rights Reserved.